Dubbel lycka för käre Magnus.

Det har hänt så mycket den senaste tiden att man vet inte riktigt vart man ska starta detta inlägget. Vi har gjort våra första vertikal jiggar. Blev helt klart bättre än förväntat. Jag har även fått äran att prova dem, dock utan framgång i Bolmen. För jävla dåligt väder gjorde Bolmen riktigt tråkig i helgen som var! Tre små gösar var allt som var värt att nämna.

Igår gick det sjukt mycket bättre!! Det tog inte många kast innan min kära båtkamrat fick på en riktigt fin slem gurka. Hans nya Wolftail i abborrfärg bärgade en madame på hela 7.3kg och 101cm lång. Men hans lycka skulle inte sluta där för två timmar senare skulle ännu en fisk bita tag i hans saker (en showgirl för att vara exakt). 4.1kg grönt guld kunde landas efter lite hoppande. Sen blev det inte mer fisk denna dagen. Grattis till vägt PB!! Han har ju en större när vi båda lyckades glömma våg :)

Förutom att vi har fiskat och gjutit jiggar så har vi även påbörjat ett litet arbete i båten. Lite lampor är uppsatta och snart ska även stols dynorna monteras på plats. Får fixa lite bilder på detta när det är klart.
 
Magnus har även hunnit med att bli pappa den gångna veckan, till en kille. Första barnet och riktigt riktigt skoj. Elwin var 55cm lång och vägde in på 4825 gram. Ett riktigt skönt PB som man väntat på länge nu. Eventuellt blir det kanske en lite fiskare av honom också =)
Tack Fojjan för den fina gäddan.....
 
//Fojjan
 


RSS 2.0