Tysken var på besök och nästa vecka är det semester

Då har min gode vän Claus varit på besök. Undra om han var nöjd med sitt besök? För trots två olika sjöar så var fisket total kass!!! Det bästa med hans besök va helt enkelt min lilla betes- och mat-order. Nya jiggar och skallar från tyskland fyller nu ut mina jigglådor:) Mätt och belåten av den tyska bratwursten (98% kött) vart finner man det i vårt avlånga rike? Nej lite kortfattat så är det fortsatt alldeles för varmt i vattnet och nivåerna är ju löjligt låga.
Förhoppningsvis kan det komma in lite regn och rusk i helgen så att när nästa veckas semester påbörjas så har vatten temperaturen sjunkit och nivåerna stigit lite. För nästa vecka är det dags för ett besök hos mina vänner Rickard (Harrkungens Fiske) och Erik. Tisdag till lördag ska det jagas gädda. Så nu binds åh knåpas det bland lådorna för att se vad som kommer att kastas in i bakluckan.

 
Så glad blir man när man får hålla någon annans fisk ;)
 
Nu blir det en wirre åh lite knåp åh knep :)


//Fojjan

SF Lures Spinnerbaits.

Idag kom paket från SF Lures på lådan. Fyra spinnerbaits. Två av dem är till mig själv och två är priser till när vi ska till Bolmen. Sf Lures, eller Jakob Fagerlund är en hyvens kille att ha att göra med. Han ger förslag på allt möjligt o man får själv bestämma precis hur man vill ha dem. Snabba svar på frågorna man har o mycket trevlig. Tack så mycket Jakob.


Sommar sommar sommar

Abstinens, abstinens, abstinens....Nu har suget ökat något kopiöst mycket. Men snart kommer Claus på besök och då blir det två dagar till sjöss.

Så fram tills dess får ni klara er på bilder på min senaste gädda. Jag räknade till 12!!!! hugg innan han väl bet fast i kroken...Helt galen trots sin ringa storlek :)

 
 
//Fojjan

Årets fiskeresa bokad, Bolmen 2.0

För 2 år sen var vi 7 glada gubbar med varierande fiskeintresse som åkte till Bolmen för en helgs fiske. Fisket var rent ut sagt kass, men fan va roligt vi hade.
Förra året blev inget pg. a diverse förhinder men nu är det bokat för i år.

En stuga, 3 båtar, 9 grabbar på 3 dagars fiske.
Fisket är kanske inte det primära med trippen utan att bara umgås, äta och eventuellt dricka gott :)
20-22 September går resan av stapeln och man längtar som fan redan.
Robban kunde tyvärr inte följa med denna gången men istället får vi sällskap av 3 fantastiska släktingar feån Falkenberg 

Vad kan gå fel?!? Fisket kanske....Men vem bryr sig ;)

//Skitfiske, Magnus


RSS 2.0