Karma 2013

Välgörande ändamål inom fiskebranschen! Stor eloge till Micke aka CaesarLures som ännu ett år tar på sig det stora ansvaret!

//TeamKannibal




Födelsedagsfiske

Traditions enligt var det ut på sjön som gällde. Klockan behövde inte ens ringa för att man skulle ta sig ur sängen. Hoppade i kläderna och det kändes nästan som att kaffet var bryggt innan jag kom ut i köket. Suget har den senaste tiden övergått till ren galenskap. Paranoid är ett annat ordval för att beskriva känslan den senaste tiden. Jobbet har "kanske" tagit upp lite väl mycket av min tid den senaste tiden. Så en välbehövlig ledighet hade ordnats!

Fisket i sig då. Det började helt ok. Tog inte lång tid innan dagens första skulle bita sig tag i min firetiger 4-play från SG. Coolt hugg var det med! Den valde att hugga på min wolftail först för att sedan i raketfart ta 4-play betet. Tror jag i alla fall med tanke på hur det såg ut och paravanerna gled relativt nära varandra. Men här skulle också fisket "dö" lite. Hade många hugg men dem var inte riktigt i stöten och endast två snipor till skulle komma upp. Dock skönt att vara tillbaka där man hör hemma. Får hoppas att man kan hålla sig undan jobbet nått lite nu innan vintern kommer. Det är trots allt nu fisket börjar på allvar.

//Fojjan
 
Födelsedags pike :)

RSS 2.0