Äntligen fiske

Efter en problematisk fredag så är det äntligen dags för ett isfritt pass. Som vanligt ska vi till den lokala sjön och jag tjocka damer. Ismete Magnus lär väl dänga sin stora beten medans jag själv kommer att satsa stort på fluga detta året. Fick under gårdagen klart en riktig dräpare. Så nu önskar jag mig själv ett jävla skitfiske!:)

//Fojjan


Gäddflugor

På mässan hade jag planerat att fixa lite material till mina gäddflugor. Det enda som föll mig i smaken var lite bucktail från Fly-dressing. Väntar på ett trevligt packet från Harrkungen där det sista finns för mina briljanta planer. Men dock skulle vi ju ut på ett litet pass förra helgen så det blev till att snida ihop något. Första flugan vet jag inte ens om den kommer att blötas. Ringrostig efter att inte ha suttit vid städet på länge, såg nog värre ut än när jag band min första fluga. Men jag var tvungen att ge det en chans till och det gjorde jag helt rätt i. För den kommande flugan kan vara den bästa jag har gjort. Den förde sig briljant i vattnet. Dock hade inte fisken kommit in på det grunda utan de gömde sig fortfarande på djupet. Så nu längtar man efter det sista materialet sen kommer det bindas flitigt.

Här kommer lite bilder på min två gäddflugor, ja första blev som sagt katastrof så hädanefter heter mina flugor Stänket eller Squasch!!

 

 
 
 
Som sagt, Stänket. 
 
 
 
På bild gör sig nästan den första flugan bättre. Man kanske skulle gå en fotokurs, igen.... 
 
Mässan i sig var mycket trevlig, många nya och många gamla ansikten på plats. Tog även mig tid och prövade Tellis nya serie TSD. Det var ju hur jävla najs som helst! Jag vill ha! Får väl dock se till och betala Panama innan jag går loss på hans serie. 
 
Nästa år, Stockholm, njaaa vi får väl se. 
 
 
Fojjan
 
 
 

Sportfiskemässan 2013, vad inhandlades?

Jaha, Sportfiskemässan 2013, den första för min del....
Men definitivt inte den sista =)
 
Robban kom hem till oss redan på torsdagen så vi kunde komma iväg tidigt på fredags morgonen. Vi hade stämt träff med Albin Carlsson för bilbyte och fortsatt färd.
Vi kom iväg i tid och allt gick som smort.
Hade sålt ett gäng Piggar till en trevlig kille på Fiske o Outdoor i Jönköping så vi stannade till där på vägen.
Trevligt värre, Tack för kaffet, det behövdes efter ett par timmar i bilen.
 
Så, framme på mässan. Hade ingen riktig plan för vad som skulle med hem utan det fick komma allt eftersom.
Finns egentligen hur mycket roligt som helst att berätta om mässan och alla trevliga människor men den delen hoppar jag över.....
Det som kom med hem då.....
Blev några Bulldawgs, en Reg shallow, en Reg sjunk och en Reg Double Dawg.
Även 2 RoNo Baits Rumbler kom med hem, dessa var en glad överraskning. Trevlig profil och rörde sig grymt fint i vattnet.
Köpte en Wolfcreek T-shirt och ett par dekaler.
Sist men inte minst blev det Svartzonker/Mangeboys Swimbait Screw till gummibeten så man kan köra dom utan skalle.
 
Robban shoppade en hel del godis till sitt flugbindande, men det är bäst han redovisar det själv eftersom jag är som en rundningsmärke när det kommer till det viftandet =)
 
Albin kom faktiskt hem tomhänt men med ett huvud fullt med förvirring =)
Detta pg.a att han skulle reka lite båtar, och det fanns det ju en hel del trevliga om man säger så.
 
TACK GRABBAR FÖR EN OERHÖRT TREVLIG DAG!
 
 
 
 

RSS 2.0