Det nya vandringspriset!

Precis som jag trodde kunde dem inte låta bli att slita upp paketet med pokalen:) 

Men jag förstår dem för det nya vandringspriset är awesome!//Fojjan

Havsfiske och nya arter

Igår när Andreas ringde så fick jag två alternativ. Gösfiske i Finja eller ut på sundet och meta plattfisk. Efter en slantsingling så föll avgörandet på mete efter plattfisk. Ett fiske jag aldrig har bedrivit men nu i efterhand så har jag en känsla av att det tar inte lång tid innan det är dags för det igen. Även om Andreas inte ansåg att det var ett bra fiske idag så var det bra mycket mer action än vad gäddfisket har varit den senaste tiden.
 
 
 
Jag hade inte ens riggat ihop innan Andreas skulle landa dagens första fisk. En skrubba tror jag bestämt att det är :). Då han även sa att jag inte fick fota han med så här små fiskar så ska jag bespara er hans ansiktsutryck :)
 
Lyckligtvis så skulle även jag få mig ett par fiskar. Tog ett tag innan tekniken satt och helt klart gjorde det susen att byta bort mitt Berkley spö för Savage gears bushwacker. Men nu kan jag lägga till två nya arter på min lista och det är skrubba och sandskädda. Jag tror i alla fall att dem heter detta :) så det är välkommet att rätta mig. 
 
 
 
 
Det var inga dasslock som letade sig upp idag, men tolv fiskar på några timmars försök känns ok för mig. Andreas var kanske inte lika nöjd med mängden, men sen hade han inte heller varit ute på två dagars gäddjakt med endast ett hugg... Imorgon väntar vila och även planering inför vart man ska bege sig på måndag och tisdag. Magnus var ute på Finja idag och letade gös. Det slutade med en gädda :) 
 
Tack till Andreas för denna dagen! Nu blir det till åh ta med sig spöna in i duschen. (Spola bort saltvattnet för er med galen fantasi)
 
//Fojjan
 

Bompass

Två dagar till sjöss har resulterat i ett enda hugg. Men jag ger inte upp! Imorgon ska jag ut på havet med en arbetskollega för att meta plattfisk. Förhoppningsvis får man lägga till lite nya arter på sin havslista:)

//Fojjan

Ny lina på rullen:)


Bara för jag kan

Då dagens fiske fick ställas in så fick jag tid för ännu en fluga. Livet leker! Nu väntar i alla fall två dagar fiske:)

//Fojjan
Dagens fluga

Ikväll är det dags igen! Blir bra som fan med gummiben:) tack harrkungen :)Semester gädda

Två år. Hela två år har gått sedan jag träffade Erik och Rille. Om man nu inte räknar in sportfiskemässan där Harrkungen hade en trevlig monter. Fyra dagar med fiske väntade och förväntningarna var höga. Eller i alla fall kändes det bra att man skulle fiska gäddfluga ett par dagar. Känns som att alla dagar var rätt lika. Erik och jag tog en stänkare extra varje kväll och sov länge medans Rille var tvungen att jobba ett par timmar. Sen ut på diverse olika sjöar på jakt efter storgäddan. Men som hela året har varit så har de stora hållit sig undan och ett par smågäddor får se insidan av båten. Men inte ska man vara bitter inte. Även de små fiskarna bjöd upp till dans på mitt BigDaddy spö. Efter varje pass var det hem till köket för att fixa till gourmet middagar. Sedan väntade bordshockey och whiskey. Nån kväll när orken tröt så fick det bli fiske film. Har en ny favorit! Only the river knows! Vacker! Vacker! Vacker! Tack för en trevlig vecka och jag hoppas verkligen inte att det tar två år tills vi ses igen! 
 
//Fojjan
 
Mitt nya Jerkbait
 
Kärlek
 
C&R så dem får växa till sig
 
 
 
 

1,5 timme till semester!

Bilen är packad åh avfärd väntar....


//Fojjan


RSS 2.0