Förleksfiske efter gädda

Efter två dagars fiske med två gäddor var det dags för något nytt! Mörten som låg i frysen och invänta gösfisket fick chansen på dem slöa gäddorna som inte riktigt har vaknat till liv. Mete var det nya tänket och metoden skulle visa sig att bli lite av en succe i vårt kära vatten. Inte bara har snitt vikten ökat, även mängden fisk har ökat! Tjugo fiskar på tre pass är för oss många fiskar! Under vårt första dubbelhugg på sex års fiske tillsammans kom även de två största fiskarna för året. 5.4kg och 3.7kg.
Vi har provade också på att vertikala efter gäddan och det funkar riktigt bra det med! Även om vi hade lite svårt att kroka dem:) Men det kommer att lösas med lite bättre stingers förhoppningsvis.
Då det är ett tag sedan vi bloggade senast så ska det även tilläggas att det har inhandlats lite kamera utrustning. En GoPro Hero2 sitter ofta monterad på huvudet och det blir väldigt fina filmer! Kan varmt rekommenderas! Så förhoppningsvis kommer det att komma en del trevlig film här på bloggen under året! Men dagen till ära får ni helt enkelt njuta av lite bilder på våra små fiskar.
Robban

Kommentarer
Postat av: Bampa

Bra jobbat pojkar!

2012-04-07 @ 22:48:14
Postat av: Robban

Tack Bampa!Vi får väl försöka ta ett pass ihop en vacker dag :)

2012-04-09 @ 22:45:41
Postat av: Le Hegarat

Häftigt!

2012-04-14 @ 09:58:01
URL: http://flugfiske.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0