Tidig morgon är det som gäller :)

Då har vi varit ute ett pass igen i den "lokala" sjön. Vi har en tendens att alltid köra till den, inte för att den ger massor med stor fisk utan kanske för vi kan den sjön bäst.
Funderingarna har dock gått till att söka upp nya vatten då det finns en del intressanta sjöar i närheten.
Jaha, fisket då......
Robban kom i vanlig ordning runt 06.30 tiden. Frost på rutorna och precis runt 0 grader.
Vi lastade i rask takt in i bilen, hängde på båten och körde till sjön. Inte en våg eller krusning så långt ögat kunde nå. Detta skulle givetvis ändra sig uppåt dagen, som tur var. Perfekt för mete med död mört tänkte vi, eftersom det har funkat bra de sista passen. Nåväl, i med grejjerna och började glida runt med elmotorn. Hittade ganska mycket fisk på lodet men dåligt med action på mörtarna.
Flötena dök ett par gånger men kom ganska fort upp igen. Endast 1 gädda kom upp på metet. Robban riggade vertikalspöet med Vectraskalle och slängde på en mört och fick ganska omgående upp en fisk.
Magnus blev lite rastlös på metet och tog fram jerk-grejjerna och satte på en ny (beg) Svartzonker Tail i färgen Geting (namn). Tredje kastet small det till ordentligt i grejjerna och ett par rejäla huvudknyckningar senare kom madamen i håven, årsbästa för Magnus 6,5 kg. Trevligt värre att det har blivit lite storlek i denna sjön.
Robban tog en gädda till på vertikal och Magnus tog ett par till på SZ Tailen. Slänger med ett par bilder på dagens största. 
Gädda 6,5kg.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0