Nytt spö, nya beten mm

Jaha, som Robban skrev i förra inlägget bröt jag mitt spö senaste fisketuren. Inte bra då jag verkligen var nöjd med mitt Daiwa Luna Versatile -180gr. Tvungen att hitta nytt spö men inte sugen på att köpa samma igen. Man vill ju gärna variera lite.
Letandet började efter ett nytt spö som skulle täcka spannet 45-150 gram ungefär, gärna med lite känsla =)
Det visade sig vara riktigt svårt att hitta ett spö. Blev rekommenderad både det ena och det andra.
Kom dock på att jag för en tid sen köpte ett RST/LF Tailchaser Heavy, och det kan jag ju använda till dom lite lättare betena och spinnerbaitsen. Så nu kunde man koncentrera letandet till lite mer "tungspinn".
Efter att länge läst och googlat och youtubat och allt möjligt föll valet på ett St. Croix Legend Tournament Lip Stick.
Var riktigt sugen på att testa ett riktigt fint spö och blev rekommenderad detta av ett par butiker. Priset är egentligen ganska mycket mer än vad jag vill betala men om jag inte köper det nu kommer jag nog för alltid undra hur det skulle ha känts =)
Det kommer mestadels att användas till större Cranks, Bull Dawg's och andra större gummibeten. Hoppas inte det känns för "påkigt" för då blir det inget skoj.
Aja, beställde även några Söderjiggen och en MangeBoy Fluffer när jag ändå var igång. Ska bli skoj o testa dessa beten, inga jag har erfarenhet av sedan tidigare.
 
Senaste fiskepasset kan man lugnt säga var något av ett fiasko för min del, brutet spö, nätläggare och dåligt med fisk (läs noll). Alltså står det nu 7-0 till Robban i den interna tävlingen.
En klen tröst för egen del är ju att jag nästan tar ett bompass än trilskas med de 3 första av Robbans gäddor :D
Sista gäddan detta passet för honom kom då vi "trollade" oss till nästa fiskeplats vilket resulterade i en gädda på 3,2kg. MEN ska sägas att hur små dom än är leder han fortfarande med 7-0 =)
 
Kommer slänga upp lite mer bilder när paketet kommer hem. Måste ge en eloge till Söder Sportfiske för grymt bra service. Mail korrespondensen har varit fenomenal och grym service.
 
Over and Out!
Magnus

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0